A www.golyaviszi.hu domain ELADÓ! Érdeklőni e-mailben!

A webáruházunk 2018.12.31-ig ZÁRVA van!

VÁSÁRLÁS, FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

 

VÁSÁRLÁSI, FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

Áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, informálódhat.

 

Regisztráció, vásárlás:

A webáruházban megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg. A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

A feltüntetett árak minden hónap elején frissítésre kerülnek az előző hónap MNB átlag HUF/EUR árfolyama alapján. Nagyobb árfolyam ingadozás esetén előfordulhat, hogy hó közben is frissítjük az árainkat!

 

Fizetés:

1. Postai kézbesítés (előre utalás után):

Ebben az esetben elkészítjük Önnek az előleg számlát, melyet elektronikus úton a megadott e-mail címre elküldünk, amennyiben szükséges. Ön átutalja az összeget az előleg számlán szereplő információk alapján. Amint jóváírásra kerül az összeg, ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségein értesítést küld, hogy a tranzakció sikeres volt és megrendelt termék(ek) kiszállításra kerültek!

 

Az utalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

Számlaszám: 10918001 - 00000069 - 36600006 (Unicredit Bank)

Kedvezményezett: Lukovics Péter

Közlemény: RENDELÉSI SZÁM

 

2. Személyes átvétel:

Személyes átvételre kizárólag Veszprémben van mód! Ez esetben a fizetés készpénzben történik a termék átadásakor számla ellenében. Szállítási költség ez esetben nem kerül felszámításra.

 

AKCIÓS TERMÉKEK:

Minden hónapban hirdetünk akciós termékeket, melyek a normál áraknál sokkal kedvezőbben kínálunk. Minden akciós termék raktáron van, az akció a készlet erejéig érvényes! Ezekre a termékekre bármilyen egyéb kedvezmények NEM VEHETŐK igénybe, azaz a kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Szállítás:

A webáruházban található termékeket a megrendelés beérkezése után kérjük le a megfelelő raktárból, a szállítási határidő emiatt kb. 5-20 munkanap. Amennyiben a termék a magyar raktárunkban megtalálható, azonnal postázzuk a megrendelő címre.

Amennyiben a termék csak a németországi központi raktárban van készleten, akkor a szállítási idő akár 10-20 munkanap is lehet. Amennyiben a központban sincs a kiválasztott termék raktáron, azonnal értesítjük a vevőt a lehetséges alternatívákról. Hetente, esetleg kéthetente csütörtökön indul útnak a szállítmány Magyarországra, így a kedd 14:00-ig leadott rendelések kerülhetnek fel az autóra. A kedd 14:00 után beérkezett rendelések már csak a következő szállítmánnyal érkeznek a magyar raktárba.

A szállítást a MPL futárszolgálat (Magyar Posta) végzi, melynek díja bruttó 1590 Ft. Azonban bruttó 50.000.- Ft rendelési érték felett a szállítási költséget ÁTVÁLLALJUK!