A webáruházunk 2018.12.31-ig ZÁRVA van!
30002 10-20 nap 24 hó Súly: 1.5 kg

Storchenwiege RS ANNA

A Storchenwiege karikás kendő félvállas hordozó, azaz a gyermek súlya csípőnkre és egyik vállunkra terhelődik ezért hosszabb távú hordozásra nem ajánlott. (Hosszabb távú, időben hosszabb hordozásokhoz válasszunk kétvállas hordozót) Használhatjuk karikás kendőnket…
18 700 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A Storchenwiege karikás kendő félvállas hordozó, azaz a gyermek súlya csípőnkre és egyik vállunkra terhelődik ezért hosszabb távú hordozásra nem ajánlott. (Hosszabb távú, időben hosszabb hordozásokhoz válasszunk kétvállas hordozót)

Használhatjuk karikás kendőnket elől, csípőn és háton hordozáshoz is.

A termékre a gyártó - szakszerű használat mellett - 2 éves garanciát vállal.

Szállítás

Postai kézbesítés / MPL


Hazai raktáron lévő termék esetén 3-5 munkanap, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat. A postai kézbesítést / MPL kizárólag előre utalás után tudjuk teljesíteni. A vételár beérkezése után postázzuk a termékeket a megadott címre!

Szállítási díj: 1 590 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel (Veszprém)


Hazai raktáron lévő termék esetén azonnal, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek