A webáruházunk 2018.03.01-ig ZÁRVA van! Rendeléseket készletről az info@golyaviszi.hu címen tudunk teljesíteni!

storchenwiege.superwebaruhaz.huHORDOZÓKENDŐK Storchenwiege LEO ORANGE (5,20 m)

Storchenwiege LEO ORANGE (5,20 m)

Ár: 25 100 Ft / db
  201310
  SZÁLLÍTÁS: 10-20 NAP
  GARANCIA: 24 Hó
  SÚLY: 1.5 KG
A Storchenwiege® gyémántsávoly szövéses hordozókendők kiváló minőségű német termékek, melyek megfelenek az ÖkoTex kritériumainak. Az ÖkoTex Standard 100 minősítés biztosítéka annak, hogy a kendők nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot.

A Storchenwiege® hordozókendők különleges szövéstechnikával készülnek, melynek köszönhetően a kendőt nagyon stabilan meg lehet kötni. A kendőket szülésznők, babahordozási szakértők bevonásával tesztelték. A kendőket erős pamutszálakból szövik. A különleges szövési technikának köszönhetően a kendők átlósan rugalmasak.

Tisztítás: maximum 60 fokon, mosógépben lehet mosni. Sose használjunk öblítőt. Ruhaszárítóban ne szárítsuk! Amennyiben a kendőt a használati utasításnak megfelelően mossa és használja, a gyártó 2 éves garanciát vállal a termékre.

Szállítás

Postai kézbesítés / MPL


Hazai raktáron lévő termék esetén 3-5 munkanap, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat. A postai kézbesítést / MPL kizárólag előre utalás után tudjuk teljesíteni. A vételár beérkezése után postázzuk a termékeket a megadott címre!
 Postaköltség: 1 590 Ft Ingyenes 50 000Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel (Veszprém)


Hazai raktáron lévő termék esetén azonnal, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat.
 Postaköltség: Ingyenes
Vásárlói
értékelés »

 Partnereink

 Akciós termékek