A webáruházunk 2018.12.31-ig ZÁRVA van!
20006 10-20 nap 24 hó Súly: 1.5 kg

Storchenwiege LEO NATUR (4,10 m)

A Storchenwiege® gyémántsávoly szövéses hordozókendők kiváló minőségű német termékek, melyek megfelenek az ÖkoTex kritériumainak. Az ÖkoTex Standard 100 minősítés biztosítéka annak, hogy a kendők nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot. A Storchenwiege® hordozókendők különleges…
21 900 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A Storchenwiege® gyémántsávoly szövéses hordozókendők kiváló minőségű német termékek, melyek megfelenek az ÖkoTex kritériumainak. Az ÖkoTex Standard 100 minősítés biztosítéka annak, hogy a kendők nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot.

A Storchenwiege® hordozókendők különleges szövéstechnikával készülnek, melynek köszönhetően a kendőt nagyon stabilan meg lehet kötni. A kendőket szülésznők, babahordozási szakértők bevonásával tesztelték. A kendőket erős pamutszálakból szövik. A különleges szövési technikának köszönhetően a kendők átlósan rugalmasak.

Tisztítás: maximum 60 fokon, mosógépben lehet mosni. Sose használjunk öblítőt. Ruhaszárítóban ne szárítsuk! Amennyiben a kendőt a használati utasításnak megfelelően mossa és használja, a gyártó 2 éves garanciát vállal a termékre.

Szállítás

Postai kézbesítés / MPL


Hazai raktáron lévő termék esetén 3-5 munkanap, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat. A postai kézbesítést / MPL kizárólag előre utalás után tudjuk teljesíteni. A vételár beérkezése után postázzuk a termékeket a megadott címre!

Szállítási díj: 1 590 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel (Veszprém)


Hazai raktáron lévő termék esetén azonnal, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek