A webáruházunk 2018.12.31-ig ZÁRVA van!
70009 10-20 nap 24 hó Súly: 1.5 kg

Storchenwiege BC TÜRKIS

A Storchenwiege csatos hordozók a hordozókendõk és csatos hordozók elõnyeit próbálja ötvözni. Használata nagyon egyszerű, így azok az apukák is szeretik, akik nem szívesen bíbelõdnek a hordozókendõkkel. Ez a hordozó egész pici babák hordozásához is alkalmas, viszont a body meghosszabítható,…
29 200 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A Storchenwiege csatos hordozók a hordozókendõk és csatos hordozók elõnyeit próbálja ötvözni. Használata nagyon egyszerű, így azok az apukák is szeretik, akik nem szívesen bíbelõdnek a hordozókendõkkel.

Ez a hordozó egész pici babák hordozásához is alkalmas, viszont a body meghosszabítható, hogy nagyobb gyerekekhez is jó legyen.

A gyártó 2 év garanciát ad a termékre!

Szállítás

Postai kézbesítés / MPL


Hazai raktáron lévő termék esetén 3-5 munkanap, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat. A postai kézbesítést / MPL kizárólag előre utalás után tudjuk teljesíteni. A vételár beérkezése után postázzuk a termékeket a megadott címre!

Szállítási díj: 1 590 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel (Veszprém)


Hazai raktáron lévő termék esetén azonnal, egyéb esetben 10-20 munkanap a német központi raktárból szállítva gyűjtőkocsival. Érdeklődjön elérhetőségeinken! A szállításról bővebben a szállítás menüben olvashat.

Vásárlói értékelések


2014-05-28

Könnyű, egyszerű használni. Az anyagminőséggel is maximálisan elégedett vagyok.

Hasonló termékek